KARS / SUSUZ - 100. Yıl İlkokulu

Bilal ANLİ - Okul Müdürü

1972 Kars Digor Dağpınar´ da doğdu. 1980´ de Sınavla Devlet Parasız  Yatılı olarak Ankara Atatürk Öğretmen Okulu ortaokul kısmına kayıt yaptırdı. Liseyi Antalya Aksu Öğretmen Lisesi´nde bitirdi. Yüksek Öğretim Eğitimini Bursa Uludağ Eğitim Yüksek Okulu´nda bitirdi. Lisans eğitimini Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nde tamamladı. 18.09.1991 de İlk defa Trabzon İli Arsin İlçesi Güneyce (Zazana) Köyü İlkokulunda göreve başladı. 1993 tarihinden itibaren Kars İli Digor İlçesi Dağpınar İlkokulunda Öğretmenlik , ve Müdür Yardımcısı olarak ,1997 yılında Muş İli Varto İlçesi Karameşe Köyü İlkokulunda Asker öğretmen olarak görev yaptı,Kars Merkez Halefoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı, Kars Merkez İstiklal İlkokulu Müdür Yardımcısı ve Kars  Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. .2010 yılından itibaren asaleten okul müdürlüğü  olarak Dağpınar Çağdaş Yaşam İlkokulunda , Kars Merkez Kasım Kurşunoğlu İlköğretim Okulunda , Sarıkamış İlçesi Başköy İlkokulunda, Selim İlçesi Celal Aras Öğretmenevi Müdürlüğü, Selim İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve halen Kars İli Susuz İlçesi 100. Yıl İlkokulu Müdürü olarak  görev yapmaktadır.